Pohja toimii myös täytekakun pohjana. Koristelu. Suklaaholistin suklaakakku sai täytteeseen Dooleys liköörillä maustettua kermaa, suklaa ganachea ja Oreo keksejä
Aina kun on mahdollisuus, tykkään tehdä täytekakun, sellaisen perinteisen. Kuorruttaminen ja koristelu kannattaa tehdä vasta niin lähellä tarjoilua kuin se on mahdollista
Tässä pieni tietopaketti täytekakun tekoon millä ehkä onnistut väistämään karikot. Koristelu. Sokerimassakakussa otan yleensä kakkupohjan terävyydestä hyödyn irti kun taas kermakakussa ei ole niin väliä
Oon pitkään metsästänyt hyvää vegaanista täytekakun ohjetta, joka olisi oikeasti kuohkea, eikä sellainen tiivis ja kostea, mikä on taas hyvä ominaisuus esimerkiksi suklaakakussa
Tällä kertaa pyrin panostamaan täytekakunkoristelussa nimenomaan raikkauteen ja tuoreuteen, vaikka eiväthän nämä hedelmät ja koristeet mitään tuoreita lähituotantohedelmiä ole, vaan aivan jotain muuta