Tämä ei ole leivontaa, mutta ihan "pakko" jakaa tämä tänne, koska itse ainakin tykästyin tähän yksinkertaiseen, mutta niin maittavaan tapas alkuruokaan
Sitten koitti koko päivän paras osuus, nimittäin otettiin suunnaksi ihana tapas-ravintola Pincho. Tilasin lihavartaan, mutta siinä ollut possunliha koostui lähinnä pelkästä rasvasta - häränliha oli ihan jees ja perunat hyviä
Tapas kirjassa olivat perunat kuorittuja. Tämä Frito Mallorquin ohje on kotoisin Mallorcalta ja paikallisissa keittokirjoissa alkuperäiseen ohjeeseen käytetään lampaanmaksaa sekä suurta määrää muita aineksia, mutta Tapas keittokirjan kirjoittajat päätyivät tähän makuelämykseen
Oikaisin sen verran, että käytin taikinaan edelliseltä aterialta ylijääneet keitetyt perunat ja porkkanat muussattuna, joten raastamiseen ei kulunut niin kauaa aikaa