Stracciatella (gluteeniton, vegaaninen). Suurin osa ohjeista taipuu helposti myös täysin vegaanisiksi, kun makeutuksessa käytetyn hunajan vaihtaa agave- tai vaahterasiirappiin, eikä niiden tekoon tarvitse jäätelökonetta, vaikka siitä onkin apua
Usein tekisikin mieli tehdä jäätelökakku, mutta ongelmana on se, että se sulaa ja pitäisi syödä kaikki kerralla nopeasti pois, eikä sitä voi nostaa pöytään oleilemaan ja mitä sitten teen sille sulaneelle lammikolle
Mutta jäätelön voi maustaa juuri sillä kuin itse haluaa voit kokeilla vaikkapa Limoncelloa, karpalosiirappia, Glögillä maustettua kirsikkasiirappia tai mansikkabasilikasiirapilla jollet mieluummin halua kokeilla mansikkajäätelöä tai avokadojäätelöä, Senchateesorbettia tai Mangosorbettia
Me aikuiset voimme saada itsemme juomaan pahan makuisiakin juomia, yrttiteetä kun vain olemme itsellemme selittäneet sen terveysvaikutukset, mutta perheen pienokaiset voivat olla hieman valikoivampia tämän suhteen, joten makea hyvän makuinen Granita on oivallinen tapa ujuttaa lääkettä pienokaisiin, ja samalla kylmä lievittää kipeätä kurkkua
Tee ruusukoe, eli kasta lusikka seokseen. Itsetehty jäätelö. Sulata kuorrutteen suklaa ja jäähdytä. Kuumenna seos 60-70 asteeseen samalla sekoittaen. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja voitele irtopohjavuoka
ei, minulla ei ole jäätelökonetta, enkä sellaista kallista kapinetta aio ainakaan muutamaan vuoteen hankkia, koska jäätelön tekeminen hoituu ilman sitäkin
Kuoret lähtee hyvin kypsästä mangosta, raa'asta ne ei lähde, paitsi ehkä kirveellä. Nyt kun koitan laskeutua tästä itsetyytyväisyyden pilvestä, voin kai kertoa, että miehen mielestä jäätelö maistui murotaikinalle
Syön talvella harvoin jäätelöä ja vielä harvemmin sitä talvipakkasilla itseteen. Kaupat ovat nyt pullollaan appelsiineja, joten idea appelsiinijäätelöstä tuli kauppareissulla kuin itsestään