Tikut joita käytin olivat paperisia tikkaritikkuja, muovisista pallot valuivat läpi. Kasta tikku ensin suklaaseen, sitten palloon ja dippaa pallo suklaasulaan
kuiva tikku= kypsä piirakka. Kuori omenat ja asettele lohkot taikinan päälle. Viime viikonloppuna tuli leivottua vaikka mitä, sillä siskon porukka Kuopiosta oli kyläilemässä ja kuulemma pakstimet olivat tyhjänä leivonnaisista
Kokeile kypsyyttä tikulla (töissä kokeilen aina raa'alla spagetilla, kun en muista viedä sinne kakkutikkua) ja kun tikku on tökkäyksen jälkeen kuiva, on kakku kypsä
Puhdas tikku pistoksen jälkeen meinaa kypsää kakkua. Nyt valmiita alkavat olla syys- tai talviomenat, jotka kasvoivat isoiksi ja ovat saaneet kauniit punaposket
Kuiva tikku = kypsä piirakka. Tällä kertaa laitoin omenat pieninä kuutioina ja sekaan sokerit ja kanelin, vaan tokihan omenat voi myös lohkoa ja latoa pohjan päälle
Siinä vaiheessa kakun pinta oli kauniin värinen ja tikku puhdas uuden koepistoksen jälkeen. Kuorin omenat, halkaisin ne, poistin siemenkodat ja leikkasin hedelmät lohkoihin