Liesi kannattaa pitää pienellä lämmöllä jotta toffee sulaa. Itse tykkään jättää toffeen ”kokkareiseksi”, jotta brownieen jää hieman erilaista rakennetta
Olen jokaisena blogaanivuonna tehnyt jouluksi taatelikakkua, tuunannut sitä suuntaan jos toiseen, on lisätty kahvia, suklaata, molempiakin samaan kakkuun
Melko tasan vuosi sitten leivoin oikein hyvää puolukka-toffeepiirakkaa Pikku-Kokin kastejuhliin. Kun silmiini osui jälleen tuon mahtavan makuparin, puolukan ja toffeen yhdistävä piirakkaresepti, ei ollut oikein muita vaihtoehtoja kuin lähteä kokeilemaan
Toffeeta on tullut tehtyä satunnaisia kertoja vuosien varrella, piti vain palautella mieleen niiden tekoon vaadittavat vähäiset yksinkertaiset ainekset joita kotoa löytyy lähes aina
Kun kolme tuntia on kulunut, ota purkki jäähtymään ja laita tekeytynyt toffee pohjan päälle. Kakkuun sopii oikein hyvin erilaiset hedelmät ja marjat, joten mansikalla tämä resepti toimii yhtä hyvin
Itse käytin tähän kakkuun Namellin suklaa & toffee -rakeita. Pyttipannu eli kavereiden kesken spydäri tai spyde on niitä ruokia, jotka yleensä maistuvat niin pikkulapsille kuin raavaille miehenköriläillekin
Tähän kakkuun käytin hopea lakritsitoffeeta. Yhtälailla tilalle sopii perinteinen hopeatoffee. kakkuun täydellisesti, Niitä ei kuitenkaan silloin siihen hätään ollut käsillä