Aiemman tomaattikeiton ohjeen löytää täältä, pääsiäisen ruokapostauksesta. Olen aiemminkin kokannut tomaattikeittoa, mutta olen tehnyt sen säilyketomaateista
Tomaattikeittoohjeet sisältävät usein vaiheen, jossa kuori kuoritaan ja tomaatteja keitetään. Jos kaipaat toistakin kevyttä ja herkullista keittoa, niin kurkkaappas tämä ohje, Rakastut varmasti
Alkuperäinen ohje on Glorian Ruoka ja viini -lehdestä. Tämä tomaattikeitto valmistuu kuin itsestään ilman pilkkomista, haudutusta ja muuta aikaa vievää puuhastelua
Ohje nopeaan ciabattaan löytyy resepteistäni. Pilko tomaatit vuokaan, kuori valkosipulinkynnet sekaan ja mausta oman maun mukaan tuoreella basilikalla, suolalla ja mustapippurilla
Paahdetun tomaattikeiton ohje tuli vastaan jokunen aika sitten naistenlehden sivulta. Viluiselle, flunssaiselle, kevyttä lounasta kaipaavalle – tomaattikeitosta on joka nälkään
Hieman tuunailin ohjetta raaka-aineiltaan Suomen talveen paremmin sopivaksi. Ohje on Classic Indian -keittokirjasta, joka oli ensimmäinen hankkimani intialaisen ruuan keittokirja
Lounaalla Eatos Mexican Dinerissä oli tuossa jokin aika sitten alkuruokana niin hyvää tomaattikeittoa, että jotain sen kaltaista teki mieli kokeilla keitellä kotonakin
Niin ja ohjeen bongasin eilen tuolta Peggyn pieni punainen keittiö sivustolta. Minun piti tehdä kastike juuri tuota ohjetta käyttäen, mutta vajavainen aika sai minut hieman oikomaan reseptissä ja hyvää siitä tuli näinkin
Tässä tulee nyt sulkapalloilijoille ja muille sporttaajille tuunattu ohje, johon tehdään pohjaksi tomaattikeitto ja lisätään hiilareita tummilla makaroneilla sekä protskut broilerilla