Olin ostanut torttutaikinaa levyinä (lue hieman laiskottelin) ja ajattelin että teen tänä vuonna suolaisia torttuja, tulossa muuten sekin resepti jossain välissä
Torttutaikina on erittäin helppotekoinen, sanoisin suorastaan pomminvarma. Mantelintuoksuisten runebergien resepti on peräisin äidiltäni, mutta reseptin varsinainen alkuperä on hämärän peitossa
Ranskalainen torttutaikina. Taito kirjoittaa reseptejä luovasti ja motivoivasti - kunnioittaen kollegan osaamista ja samalla saman reseptin helppolukuisuus ja avautuminen myös vähemmän ruokaa tehneelle,
Ricotta-limoncello torttuTaikina. )Jos tämän LIVin blogin italialaisen pääsiäisleivonnaisen valmistus tuntuu turhan työläältä niin tee tämä, niin ikään italialainen torttu, jonka resepti on mun uusimmasta kirjastani
Tein vain pienen testierän, mutta tämä resepti on näppärä juuri joustavuuden vuoksi. 2 torttutaikinalevyä. Torttutaikinalevy kaulitaan noin 10 x 22cm leyksi ja leikataan pituussuunnassa kahtia. Ruusuja paistetaan 175-asteisen uunin keskitasolla 40 minuuttia tai kunnes torttutaikina on kypsää. 2 torttutaikinalevyä