), niin valkosuklaaosio oli aavistuksen pehmeämpi kuin tummastasuklaasta tehty osa. Blogista löytyykin jo pari samantapaista, marmoroidun minttusuklaafudgenohjetta
loput kondensoitudusta maidosta sekä pilkottu tummasuklaa. Ohje on liki sama kuin aiemmin tekemieni piparminttu-suklaafudge-palojenohje, mutta tällä kertaa tein ulkonäköön muutoksia
Sulata pinnalle tuleva tummasuklaa, sekoita joukkoon voi. Näissä on brownies-tyyppinen pehmeä suklaapohja, jonka päällä se ihanan makea ja rapsakka cookie dough fudge-tyyppinen seos
Massan leikkaantuvuuteen vaikuttaa myös se, että massaan tulee myös tummaasuklaata. Jollei pidä lakritsista, kannattaa ohje silti katsoa loppuun asti, sillä fudget voi mainiosti tehdä myös ilman lakritsijauhetta
Olen muokannut reseptiä hieman, muun muassa lisäämällä siihen ripauksen suolaa korostamaan suklaan makua ja tässä vaihdoin osan tavallisesta tummastasuklaastaminttusuklaaseen - mintun ja suklaan liitto ei petä koskaan
Mittaa sokeri, kerma, paloiteltu tummasuklaa, voi ja siirappi paksupohjaiseen kattilaan. macaronit onnistuivat täydellisesti ja suklaatkin kohtuullisesti, ihan en ollut tyytyväinen tähän pehmeään pähkinäsuklaafudgeen, mutta hei, ulkonäkö ei ole aivan kaikki, maku ratkaisee
Pilko maito- ja tummasuklaa joko kerroskattilan puuro-osaan tai vesihauteeksti sopivaa astiaan. Fudge kannattaa säilyttää jääkaapissa, sillä valkosuklaakerros pehmenee melko paljon huoneenlämmössä