Tuorejuusto lohirulla reseptejä

Alkuruoka juhlasesonkiin

Alkuruoka juhlasesonkiin

Sekoita tuorejuusto, hienonnettu ruohosipuli ja maun mukaan wasabia. 100g maustamatonta tuorejuustoa. Nyt tarjoilin lohirullat salaatin ja saaristolaisleivän kanssa 150g kylmäsavulohta. 100g maustamatonta tuorejuustoa
Savulohirulla

Savulohirulla

Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Ensimmäisenä vähän suolaista, eli savulohirulla. Viipaloi lohirulla ja koristele esimerkiksi tillillä ja sitruunaviipaleilla

Lohirullia patongilla

Viipaloi lohirulla ja asettele palat patonkiviipaleille. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 1. Asettele lohiviipaleet limittäin muovikelmun päälle

Bloggaajien pikkujoulut ja jouluiset menovinkit Tampereella

Ravintola Mylläreissä pääsimme nauttimaan jouluisen kolmen ruokalajin illallisen, joka piti sisällään kalalautasen, jossa oli tuorejuustolla täytettyä lohirullaa, katajanmarjasilakkaa, mätimoussea ja saaristolaisleipää
Lohirulla

Lohirulla

1 dl kalaliemeä/kasvislientäLohitäyte & kuorrutus250 g kylmäsavukirjolohta1 pkt valkosipuli tuorejuustoa1 pkt basilika-tomaatti tuorejuustoa½ dl hienonnettua tilliä½ dl hienonnettua ruohosipulialoraus sitruunamehua½-1 tl sitruunapippuria1 sitruunaHienonna kirjolohi ja yhdistä täytteen ainekset
Tuulihatturulla kolmella täytteellä

Tuulihatturulla kolmella täytteellä

* vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Lohirulla. * lisää lohi kerma-tuorejuustoseokseen, lisää mausteet, ruohosipuli, tilli,
Graavilohirulla – Salt-cured Raw Salmon Roll

Graavilohirulla – Salt-cured Raw Salmon Roll

Käytin täytteessä ruohosipulituorejuustoa, mutta moni muukin maku varmasti sopii rullaan. Hyvä tapa muokata graavilohta sekä toisaalta myös lisätä sen kulutusta on tehdä siitä lohirulla
Tuulihatturulla lohitäytteellä

Tuulihatturulla lohitäytteellä

150 g kylmäsavulohta1 dl kermaa200 g maustamatonta tuorejuustoa0,5 dl hienonnettua tilliä0,5 dl hienonnettua ruohosipuliasuolaamustapippuriaSulata voi kattilassa. 200 g maustamatonta tuorejuustoa

Kylmäsavulohirullat

Raasta piparjuuri ja sekoita tuorejuustoon. Leikkaa lohirulla juuri ennen tarjoamista sopiviksi paloiksi
Vähän vielä joulua ja pikkusuolaista Uuden Vuoden juhlintaan

Vähän vielä joulua ja pikkusuolaista Uuden Vuoden juhlintaan

VIIPALOI lohirulla ja koristele esimerkiksi tillillä ja sitruunaviipaleilla. 2009Lohi-juustorulla15 annostaPOHJA100 g voita1½ vehnäjauhoja5 dl maitoa½ leivinjauhettaripaus suolaa3 kananmunaaTÄYTE½ rs Pirkka kevyt maustamatonta sulatejuustoa(itse käytin tämän tilalla 200 g maustamatonta tuorejuustoa)½ rkl piparjuuritahnaa (tai maun mukaan)1 dl hienonnettua tilliä150 g kylmäsavulohiviipaleita½ punainen tai vihreä paprika(ripaus mustapippuria)KIEHAUTA voi ja jauhot kattilassa

Lohirulla

Levitä viipaleiden päälle tuorejuustoa. Voitele ohuet leipäviipaleet ja ota niistä muotilla lohirullan kokoisia pyörylöitä

Lohirulla

Sekoita tuorejuusto, kermaviili, murskatut valkosipulit ja lohikuutiot keskenään. 200 g maustettua tuorejuustoa

Lohirulla herkumpi versio 1.1

Sekoita sulatejuusto ja tuorejuusto keskenään ja levitä munakaslevyn päälle. kermavaahto/majoneesisekoitusta tai vaikka ranskankermalla notkistettua tuorejuustoa

Lohirulla

Sekoita sulatejuusto ja tuorejuusto keskenään ja levitä munakaslevyn päälle. 1pkt graavi/kylmäsavulohta1/3rasia sulatejuustoa1/2rasia ruohosipulituorejuustoatilliä