Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona. Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä
Tuulihatut ovat helppoja ja nopeita tehdä, varsinkin kun kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. älä avaa uuniluukkua paistamisen alkuvaiheessa/kun tuulihatut kohoavat, muuten tuulihatut lässähtävät
Tuulihatut ovat Rouva Raadelman heikkous. Ja paistovaiheessa ei saa rymistellä uunin läheisyydessä eikä turhaan aukoa uunin luukkua, koska muuten tuulihatut lässähtävät
Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Tuulihatut valmistuvat helposti ja nopeasti. Tuulihattuja, nam. Nämä pienet leivonnaiset. ovat siitä kivoja, että niitä voit vapaasti täyttää niin makeilla kuin