Moni vieroksuu kaupan jauhoisia vaahtokarkkeja. Tälle namuselle kannattaa kuitenkin antaa uusi mahdollisuus, sillä kotikeittiössä siitä syntyy huikean mehevä herkku
En ole koskaan kaupan vaahtokarkeista tykännyt, koska niissä on niin keinotekoinen maku, mutta näistä itsetehdyistä tykkään ja ehkä juuri siksi, että ne maistuvat aidommilta
V. a. h. t. o. k. r. e. i. n. l. y. m. p. s. u. j. ,. v. ä. O. P. J. I. w. g. d. '. (. c. ). f. F. T. b. x. M. C. A. ö. K. S. D. R. L. E. -. B. ". Ä. N. H. 7. 3. 2. ¼. G. ½. 1. 4. 0. 5. 6. 8. 9. d l
Niin ne lasten aikaansaannokset pääsivät kakun päällystä koristamaan. Luonnollisesti meidän miehenalku valitsi siniset ja neiti punaiset muovailtavat ja värjäiltävät
1. Sekoita liivatejauhe ja kylmä vesi monitoimikoneen kulhossa ja anna vetäytyä 30 minuuttia. Sekoita sillä aikaa kattilassa sokeri, siirappi, suola ja loput vedestä kattilassa
Mittaa sokeri, glukoosi, halkaistu vaniljatanko ja vesi kattilaan. Keitä seos 130-asteiseksi. Kun sokeriseos keittyy, vatkaa valkuaisia kevyesti sähkövatkaimella vaahdoksi