Suklaa ja vadelma ne yhteen soppii, eikä tuorejuusto ole ollenkaan hullumpi kolmas pyörä. Tällä Lunni leipoo -blogista bongatulla reseptillä brownieista tulikin kahviseurueemme viiden muun osallistujan mielestä maukkaita, mutta itse jäin kaipaamaan, no mitäpä muutakaan, kuin näiden maailman parhaiden suklaa-juustokakkubrownieiden taivaallisen pehmeää koostumusta ja suussasulavan suklaista makua
Brownien parhaita kavereita ovat vaniljajäätelö ja vadelmamelba. Säästä muutama vadelma koristeluun. Suklaajälkiruoat ovat usein haastavia tehdä, mutta tällä ohjeella onnistut varmasti
Brownie on mitä parhain kaveri vaniljajäätelölle ja vadelmamelballe. Vadelmamelba. Sulata suklaa joko mikrossa tai paksupohjaisessa kattilassa liedellä
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (jotta saat luomuksen ehjänä viipaloitavaksi) ja painele halutessasi muutama vadelma taikinan pinnalle
Lisää myös vadelmat ja rouhittu suklaa ja kääntele tasaiseksi taikinaksi. Ihanan tahmeissa brownieissa on kokonaisia vadelmia, jotka tasapainoittavat tummaa suklaata
Lisää myös vadelmat ja rouhittu suklaa ja kääntele tasaiseksi taikinaksi. Ihanan tahmeissa brownieissa on kokonaisia vadelmia, jotka tasapainoittavat tummaa suklaata