Kesän loppu on ollut melko kiireinen ja se on kyllä näkynyt täällä bloginkin puolella. Nyt sain kuitenkin taas tehtyä jotain, sillä juhlimme kesän viimeisiä lomapäiviä tämän vadelmajuustokakun muodossa
Ystävälle voisi tarjota vaikkapa tätä vadelmajuustokakkua, jonka sisältä löytyy mehevä suklaasydän. Paista pohja 24cm vuuassa 175 asteisessa uunissa n. 175 asteisessa uunissa n
Paista 175 asteisessa uunissa alatasolla noin tunnin verran. Paistettavat juustokakut ovat helppoja tarjottavia mehevän makunsa ja muunneltavuutensa ansiosta
Kaada täyte pohjan päälle ja paista uunissa 175 asteessa noin 50 minuutin ajan. Pohja100 g leivontamargariinia3/4 dl fariinisokeria1 kananmuna2 1/2 dl vehnäjauhoja1/2 tl leivinjauhettaSekoita huoneenlämpöinen margariini ja sokeri
Allekirjoittanut täytti vuosia tällä viikolla,joten tänään juhlistettiin syntymäpäivää =). Herkuteltiin kinkku-metwurstivoileipäkakulla sekä Amerikkalaisella vadelmajuustokakulla
Paistettu valkosuklaa vadelmajuustokakku (n. Paista kakkua uunissa ensin noin 50 min, jonka jälkeen nostele jo vähän ruskettuneen pinnan päälle varovasti jäljelle jätetty juustotäyte ja lusikoi siihen myös hieman vadelmamössöä
Emman kakut leivokset ja jäätelötEmman kirjatensikertalaisen juustokakkuhelppo juustokakkujuustokakku ilman liivatettajuustokakku suklaa vadelmajuustokakku vadelmillamaailman paras juustokakkupainted by cakes reseptitpaistettava juustokakkusuklaajuustokakkuvadelmainen juustokakkuvadelmajuustokakku
Kun pari vuotta sitten "Koko Suomi leipoo"-ohjelman juustokakkuosiossa hehkutettiin ihan toden teolla erään kilpailijan leipomaa herkullisen näköistä sitruksista vadelmajuustokakkua, listautui kyseinen kakku pikimmiten loputtoman pitkälle kokeiltavien ruokien listalle
uunissa kypsennettyjä ja kylmässä hyydytettyjä. Olipa kyse kummasta tahansa, useimmiten niissä on keksimuruista valmistettu pohja, joka kannattaa aina esipaistaa uunissa – siitä tulee niin paljon parempaa
Etsinnät maailman parhaan juustokakun suhteen ovat käynnissä, nyt mentiin kyllä törkeen lähelle. Tällä Maalaisunelma Ruoka ja juoma-lehdestä löytyneellä reseptillä tuli kyllä niin maukas tuotos että voi poijjaat
Varmistin vielä lopussa, että ne olivat kunnolla hyytyneet uunissa. Olisi pitänyt varmaan ensin antaa sen olla uunissa jonkun aikaa, ja sitten vasta kaataa juustomassa päälle