Kyseessä ei ole "valkoinen vasikanliha". Meillä oli tänä vuonna kasvimaalla spagettikurpitsaa. raaka-aine ei ole tuttu niin kyseessä on kurpitsa, joka kypsennetään
Valkoinen pyöreä kulho juustotarjottimen alla. Joululaatikot, jotka tein kaikki itse mukaillen kaikissa lanttulaatikon ohjetta – vasemmalta lukien lanttu, punajuuri, kurpitsa
Pienen tutkimisen jälkeen mies hoksasi, että sehän on valkoinen punajuuri. Kaada pannulle ensin kaikki muut vihannekset paitsi kesäkurpitsa, koska kovien juuresten kypsyminen kestää pidempään
Tuolla taustalla näkyvä valkoinen teltta on tilapäinen terassin kattolautojen maalauspaikkani. Viidakko- ja sitruunakurkut, sekä kurpitsatkin sain ruukutettua
Kuullota varsisipulin valkoinen osa ja valkosipulit syvässä paistinpannussa. Spagettikurpitsan tällähetkellä ainoa kurpitsa on tällähetkellä kutakuinkin viinirypäleen kokoinen, mutta toivon sen ottavan pienen kasvuspurtin, onneksi nyt on lämmintä
Ainoastaan pinnalla oleva valkoinen nökäre on turkkilaista jugurttia, alla on kurpitsasosekeittoa… mutta pohjalla olevia aineksia ei kuva kuitenkaan paljasta
Terveysrintamalla ensi vuoden iso pahis tulee olemaan valkoinen sokeri. Kurpitsa taas oli trendi myös kansainvälisesti, ruokalehdet hehkuivat viime syksynä oranssin kaikissa sävyissä
(Katso että raastat vain oranssin osan kuoresta, sillä valkoinen osa on kitkerää. Valmistinkin Jamien ohjeen mukaan ihanan lämmittävää myskikurpitsakeittoa
Broilerin valkoinen muovimainen koostumus ei paljon houkuttele ja naudanlihan korkeaksi nousseen hinnan takia valitsen ainakin talvisin kalakaudella aina mieluummin tiskistä tuoretta sardellia, meriahventa, sardaa tai mulloa
Ensinäkin siksi, että kaipasin tässä vähän aikaa sitten väriä ruokaelämääni (valkoinen parsa ja hollandaise eivät täyttäneet tätä kriteeriä vaikka ovat hyviä muuten) ja kun näin kaupassa tuon mahtavan muotoisen butternut squashin (sori, mun on vaikea kutsua sitä myskikurpitsaksi, ihmeen mystinen nimi