Tässä juustokakussa punaherukka ja vadelma ovat pinkin täyteosan makuna ja valkoinen vaniljainen, pehemän lohkeava, lempeästi valkosuklaalta maistuva hyytelöpinta tarjoaa kauniin tasaisen pinnan kakkua koristaville marjoille
Tänä vuonna tein pikkujouluihin valkosuklaa-punaherukkajuustokakun. Valkosuklaatäyte. Punaherukkatäyte. Kaada täyte valkosuklaatäytteen päälle ja heiluta vuokaa varovasti, jotta pinnasta tulee tasainen (Valkosuklaatäytteen ei tavitse olla hyytynyt ennen punaherukkatäytteen lisäämistä)
Päällä vadelmaa, punaherukkaa, sekä lehitihopeaa (eikä foliota, niin kuin vanhin tyttäreni epäili. ) Minulla on siellä Pop up-kahvila, jossa voit nautiskella kahvia ja juustokakkua
Punaherukasta ja valkosuklaasta tulee aivan ihastuttava juustokakku. Ja niin tulee kuulkaas tuosta paahdetusta valkosuklaastakin hyvä kaveri punaherukalle