Sulata valkosuklaa vesihauteessa, sekoita se sauvasekoittajalla passionsoseeseen. Edessä vasemmalla lohipiiras, keskellä passionkakku ja takaoikealla suklaamoussekakku
Koristele suklaamoussekakkuvalkosuklaakoristeella ja tuoreilla vadelmilla. Paloittele valkosuklaa pakastemuovipussiin ja kuumenna sitä mikrossa pienellä teholla 15 sekuntia kerrallaan. 100 g valkosuklaata
-sulata valkosuklaa ja dippaa mansikat siihen, ripottele suklaan pintaa halutessasi värillisiä strösseleitä-mittaa keksi"sikarille" oikea korkeus kakun reunasta katsomalla, leikkaa sahalaitaisella veitsellä kaikki sopivan mittaiseksi(käytännössä oikea sana on ehkä sahaa
Raaputa terävällä veitsellä valkosuklaata kasa kakun pinnalle koristeeksi. Suklaamoussekakku. Mulla on ehdottomana edellytyksenä ruokaohjeille mitä olen julkaissut, että olen ne myös itse valmistanut
tummasta ja valkosuklaasta. Rakensin kakun siten, että pohjaksi keksipohja Domino -kekseistä, sen jälkeen mousse tummasta suklaasta ja päälle mousse valkosuklaasta
Suklaamoussekakku. 375 g Valkosuklaata. 375 g Valkosuklaata. Sitten jällkäriä. Näissä olen aina hyvä, minä tajosin kahta eri jälkiruokaa ensimmäinen oli