Paloittele vihannekset hieman isommiksi paloiksi kuin perunat. Lisää vihannekset pannulle, kun perunat ovat paistuneet 10 minuuttia. Sekoittele ja paista vielä noin 20 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä ja kauniin värisiä
Siirrä kaikki vihannekset kulhoon odottamaan seuraavaa vaihetta. Ruskista kanapalat kahdelta puolelta (1 minuutti per puoli) kahdessa erässä kuumalla pannulla ja siirrä ne odottamaan lautaselle. Kuumenna paistinpannulla (ei huuhdella välissä) 1 rkl öljyä ja nokare voita
Pese vihannekset ja anna niiden kuivahtaa. Paellan riisi osa valmistetaan aika samalla tavalla aluksi kuin risotto, riisinjyvät kuullotetaan läpinäkyviksi öljyssä sipulin ja valkosipulin kanssa kunnes lisätään nestettä jonka jälkeen paellan valmistus eroaa risotosta, riisin annetaan vain olla pannulla sitä hämmentämättä jotta riisi saisi hieman paahtunutta makua pannun pohjasta