Sekoita hyvin tuorejuustojen, creme fraishen ja mausteiden kanssa. Kuorrutus. Kuorrutetta varten vatkaa kerma vaahdoksi, ja lisää tuorejuusto ja ranskankerma sekä mausteet
Kuorrutus. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 200 g yrttituorejuustoa. 400 g maustamatonta tuorejuustoa. 3 dl vispikermaa. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 200 g yrttituorejuustoa. 400 g maustamatonta tuorejuustoa
tuorejuustot, ranskankerma, maustekurkku, ruohosipuli sekä mausteet. Kuorrutus. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 200 g yrttituorejuustoa. 400 g maustamatonta tuorejuustoa. 3 dl vispikermaa. Tyhjennä kulho ja mittaa täytteen 2 tuorejuusto ja ranskankerma monitoimikoneeseen. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 200 g yrttituorejuustoa. 400 g maustamatonta tuorejuustoa
Vatkaa joukkoon notkistetut tuorejuustot sekä soseet. Kuorrutus. Tee vielä suklaakuorrutus. 400 g vaniljatuorejuustoa. 1 dl vispikermaa. 400 g vaniljatuorejuustoa. 1 dl vispikermaa
Kuorrutus. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 200 g yrttituorejuustoa. 400 g maustamatonta tuorejuustoa. 3 dl vispikermaa. 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 200 g yrttituorejuustoa. 400 g maustamatonta tuorejuustoa
Lisää nostkistettu tuorejuusto ja maitorahka ja vatkaa. Kuorrutus. 100 g maustamatonta tuorejuustoa. 5 dl Floran vispikermaa. 25 dl vispikermaa. 100 g maustamatonta tuorejuustoa