Vanilja-voikreemi. Tällä kertaa aiheena kinderpiirakka ja alla piirakka kuvattuna valmistamista seuraavana päivänä, kun kuorrutus oli jähmettynyt tarpeeksi
Se on nimittäin jokaisen laihduttajan painajainen - tuhti voikreemi. Kuppikakkuosuus maistuu varmasti jokaiselle, mutta päälle tuleva kuorrutus jakanee mielipiteitä
Kun keltaisseos on jäähtynyt lisää se voikreemiin vatkaten. Kuorrutus. Värjää kuorrutus lopuksi. Muutama viikko sitten sain mukavan kommentin pitkäaikaiselta lukijalta blogiini
sveitsiläinen voikreemi. Mikäli säilytät kakkuja jääkaapissa, ota ne vähintään puoli tuntia ennen tarjoamista huoneenlämpöön, jotta kuorrutus ehtii pehmetä
Voikreemi jäähtyneen pohjan päälle. Kuorrutus. Suklaa kovettuneen voikreemin päälle. Ihanan rapsahtava suklaapinta, Kinderiä muistuttava valkoinen kerros ja pehmeä kaakaopohja
Ihania leivoksia joiden murotaikinakuori on täytetty kurpitsalla ja vaniljalla maustetulla voikreemillä valinnaisesti sen päällä kurpitsasokerikuorrutus oikein suureen makeanhimoon