Leikkaa kylmäsavuhärkä ja kinkku pieniksi paloiksi, pilko. Tässä voileipäkakussa täyteläisyyttä antaa pari ruokalusikallista majoneesia, parhaimmillaan kakku on oltuaan yön yli jääkapissa jotta maut ehtii tasaantua
Vatkaa maksamakkara, tuorejuusto, majoneesi ja sinappi tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella. Taas tuli yksi ennakkoluulo kohdattua ja todettua täysin vääräksi, eli kinkkuvoileipäkakku tehtyä ja koristeltua
* kuutioi kinkku, maustekurkku ja paprika. kevyt majoneesia. Samanlaiset reseptitHelppo ja nopea raparperipiirakka reseptiHelppo ja hyvä voileipäkakku ( n
Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä uudelleen broiskutäytteinen kakku, mutta suunnitelmat muuttuivat kinkkukakuksi, kun tehtävää riitti muutenkin ihan tarpeeksi
Sekoita tuorejuusto ja majoneesi sekaisin ja kuorruta kakku seoksella. kinkkua. Pilko suolakurkku, paprika ja kinkku pieniksi paloiksi, sekoita muut täytteen ainekset sähkövatkaimella joukkoon
Voileipäkakku on todella hyvää ja maistuu monille, mutta varaa aikaa riittävästi sen tekemiseen. Leikkaa kinkku, suolakurkku ja tomaatti pienen pieniksi kuutioksi
Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon majoneesi tai tuorejuusto. Käännä voileipäkakku tarjoiluvadille alassuin, jotta voit poistaa tuorekelmun