Rinta/kylki. Pihveihin ja paisteihin kannattaa ensin paistaa hyvät pinnat kuumassa pannussa tai grillissä, varsinainen kypsennys sitten matalammalla (epäsuoralla) lämmöllä uunissa tai grillissä
En nyt pistänyt mieleen kauanko se vietti vielä uunissa. Syötäväksi sain pihvin pelastettua, mutta possun herkullinen rasva ei ole niin herkullista jos se ei ole kypsynyt kunnolla, tirissyt kuumalla hiiloksella, uunissa tai pannulla
(tarkista maku,tee oman maun mukaan)Hieos porsaankylki kauttaaltaan mausteseoksella. Anna maustua halutessasi muutma tunti(ollaan paistettua joskus hetikin)Laita kylki uunivuokaan ja paista 100 asteisessa uunissa 4 tuntia tai ylikin. 100 asteisessa uunissa
Perunan, sipulin ja kylkiviipaleiden kuuluisi olla suht saman paksuisia. Välillä olen päässyt maistelemaan hänen erinomaisia keitoksiaan, ja tällä kerralla hän oli kypsentänyt uunissa hitaasti perunalaatikkoa