Kaada paahtuneet ruusukaalit sipulien kanssa samalle pannulle ja pyöräytä, jotta maut sekoittuvat. Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein
ruusukaaleja / coles de Bruselaspunaviinietikkaa / vinagreoliiviöljyä / aceite de olivasuolaa / salmustappuria / pimientaPese kaalit, leikkaa niistä vähän kantaa pois, halkaise ja poista päällimmäiset lehdet
Tässä teille Tammikuun vegaanihaasteen kunniaksi muutamaan kertaan testailtu ja hyväksihavaittu ruusukaaliresepti, jossa ruusukaali ei oikeastaan edes maistu ruusukaalille
Kaada paahtuneet ruusukaalit sipulien kanssa samalle pannulle ja pyöräytä, jotta maut sekoittuvat. Viime viikolla maistoin ihanan makuisia paahdettujaruusukaaleja
R. u. s. k. a. l. i. ,. o. g. n. J. h. t. r. P. e. v. p. j. H. b. c. d. N. ä. m. y. L. ö. S. T. E. V. -. C. M. O. (. ). 1. 8. 6. 2. 5. f. 0. /. 3. K. A. k g. t l. d l
Itse rakastan ruusukaaliaja syön sitä mielelläni myös ihan pelkästään keitettynä, mutta koska olen myös ihan hulluna sipuliin ja valkosipuliin, tämä ohje iski suoraan makuhermoon
Nyt kun kinkkujen jämät ovat päätyneet hernekeittoihin ja joulun syöpöttely alkaa olla takanapäin mutta uudenvuoden ylensyönti vielä edessä, on sopiva aika muistella joulun parhaita makuelämyksiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.