Käyn kaupassa ja tuon kotiin ainekset jotakin tiettyä ruokaa ajatellen. Viikonlopuksi olin suunnitellut meille aivan toisentyyppistä kalaruokaa, mutta “Kuhaa florentine” siitä syntyi
Hinta ei päätä huimannut ja paketista selvisi kalastuspaikka ja välinekin, troolari. Kerran eräässä saaressa olen tuttavien laittamaa kampelaa ja myös kampelan poskea maistanut ja se oli herkullista
Edellisellä kerralla paistoin kalan pannulla ja totesin että ei ole minun kalaherkkuni. Pussissa oli kuitenkin jäljellä vielä fileitä ja päätin että kokeilen niiden paneerausta, jos se vaikka tekisi niistä perempia
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Mittaa laakean kasarin tai paistinpannun pohjalle noin sentin kerros kalalientä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.