Kuivata marenkeja ensin tunti 110-asteisessa uunissa, laske lämpö sitten 100 asteeseen ja jatka kuivatusta, kunnes marengit ovat täysin kuivia ja keveitä
kuivatusta tai tarjoilua varten. Cake popsien teko-ohjetta on minulta monesti pyydetty ja nyt kun tein siskoni tyttären synttäreille ihan peruspopseja tämän kakun rinnalle, niin koitin räpsiä vähän vaihekuvia jos niistä olisi jollekin apua
Seuraava kakku sai idean kuivatusta chilistä. Pohtiessani mitä voisi tehdä kääretortusta kakuksi kävin läpi leivontakaappiani ja vastaan tulivat Australiasta Suomeen salakuljettamani kuivatut laventelikukat ja yhtäkkiä inspiraatio syttyi
chiliöljyä (tuoreista vihreistä tai kuivatusta punaisesta chilistä). Heidi toivoi alkuvuodesta, että jakaisimme hiukan enemmän vierailla mailla hankittuja ruokakokemuksiamme
Tulos on yleensä oikein hyvä ja olen aikaisemmin tähän blogiin kirjoittanutkin uunissa kuivatusta kokolihasta ja kuivurilla kuivatusta jauheliha-jerkystä
Mainitsin ensimäistä kertaa mustan riisin reseptissäni kirsikkaviinissä marinoitua villisian etuseläkettä ja villiä risottoa mustasta ja punaisesta riisistä mutta sitä on meillä käytettä paljon muuhunkin, eikä vain nyt kesällä, jolloin en pahemmin saanut kirjoitettua pahemmin mitään reseptejä mutta kuivatusta rakkolevästä en ole vielä täällä maininnut
kaakaosta, kuivatusta basilikasta, siemenistä ja pähkinöistä. Viime aikoina blogin kirjoittaminen on tapahtunut ehkä vähän vasemmalla kädellä – tasaisesta laadusta olen yrittänyt pitää kiinni, mutta tiedän itse käyttäneeni huomattavasti vähemmän aikaa blogiin, kuin mitä ennen
Kuivata marenkeja ensin tunti 110-asteisessa uunissa, laske lämpö sitten 100 asteeseen ja jatka kuivatusta, kunnes marengit ovat täysin kuivia ja keveitä
jos et halua käyttää liemivalmistetta, saat lisämakua liemeen esimerkiksi kuivatusta lipstikasta. Viikonlopun helpoin (ja maukkain) herkku on ylikypsä lihapata kasslerista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.