Makea, rapea ja lopussa sitkeä, ihana marenki. Marenkia voi maustaa ja värjätä tarpeen mukaan. Käytän marenkien värjäämiseen Rainbowdustin tai Wiltonin geelivärejä, niillä saa vahvankin värin ilman pelkoa taikinan vetistymisestä
Vatkaa kunnes sokeri on sulanut ja seos on niin kuumaa, että sormea polttaa. Macaronsit, pavlova, britakakku, kaikki jälkkärit joissa on marenkia, me likey
Syksyn viiletessä kuppi kuumaa lämmittää mieltä. Arjessa kuluu kahvia ja teetä ehkä enemmän kuin pitäisi, joten joskus on ihan paikallaan kokeilla jotain hieman erilaisempaa herkkujuomaa
Mansikka marenki unelma. Marenkipohja. Paista marenkipohjaa ensin 150 c noin 10 min ja laske sitten lämpö 100 c ja paista noin 2 tuntia ja ei haitaa vaikka "unohtuu" kauemmaksikin aikaa uuniin
KYLMÄN KUUMA KURKKUKEITTO. Lomalainen tässä mooooi. Tai noh, lomalainen ja lomalainen, viime viikko meni vielä kaikenlaista rästihommaa ja tulevaisuuden suunnitelmaa hoidellessa
Ajattelimme jakaa muutamia vinkkejämme tähän helpottamaan marenkien valmistamista. ASTIOISSA ei saa olla pienintäkään vesipisaraa ja varsinkin rasvainen kulho tai vatkaimet pilaavat hyvän marenkivaahdon
Tämän viikon kuumassa juomassa yhdistyvät kahvi, makeus ja aromikas kaneli. Varo, ettei maito kuumene liikaa, sillä liian kuuman maidon rakenne muuttuu ja maitoon tulee vellimäinen tuoksu
Moni on varmasti kuullut vegaanien maailman mullistaneista kikhernemarengeista. Joku keksi, että säilykekikherneiden liemestä saa vatkattua valkuaisvaahdon
Lauantaina kokeilin italialaista marenkia joten päätin nyt antaa mahdollisuuden sveitsiläiselle. Ranskalainen marenki on se tavallisin ja ehkä yksinkertaisinkin
Marenki ja mustikka ne yhteen soppii. Marenki sopikin kyllä aivan ihanasti mustikan kanssa ja kiva oli tehdä aina niin ihanasta mustikkapiirakasta vähän uudenlaista, vaikka ihanasta mascarponesta siinä en haluakaan luopua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.