É. c. l. a. i. r. e. j. y. n. s. ä. k. t. u. h. o. m. N. v. p. O. M. ,. P. g. d. T. V. C. L. A. I. R. S. (. 1. 7. ). 2. 0. /. 3. J. Ä. Y. E. 4. 5. K. ö. -. 8. H. U. G. %. é. d l. t l
Jos haluat tehdä jotain erikoista, joka todella lyö vieraat ällikällä, olet löytänyt etsimäsi. Kauniista ulkonäöstään huolimata, eclairit maistuvat taivaalliselle ja mainitaampa myös sivulauseessa, että tämä ohje toteutuu vähemmällä sokerilla ja vegaanisena
perjantai 3. huhtikuuta 2015. Sitruunajuustokakku turkinpippurisella pohjalla / liivatteeton. Onko teillä jo Pääsiäisen leivonnaiset jo mietitty ja päätetty
E. c. l. a. i. r. -. e. v. o. k. s. t. p. h. m. ä. j. n. T. L. d. u. y. S. ö. ,. Y. O. P. x. 1. 2. 5. g. 0. K. M. N. 8. –. (. ). V. J. F. a l. d l. t l
Sitruuna ja marenki on makuyhdistelmä, joka toimii poikkeuksetta lähes aina. Aineksista voi tehdä yhden ison piiraan tai pieniä tartaletteja minimuffinssivuoassa, kuten mä tein
Täytetyt leivät ovat herkkua ja kun paahtoleivän leikkaa kolmioksi on se vieläkin maukkaampaa. Kikherneistä ja kasvipohjaisesta ranskankermasta syntyy herkullinen täyte kolmioleipiin, joka muistuttaa hieman tonnikalatäytettä
Ranska-teemalla tein myös nämä ihastuttavat tuulihattu-leivokset, eli Eclairit. Näissä on usein päällä tummasuklaa kuorrute, mutta nyt halusin tehdä näistä kahvin makuisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.