Jälleen yksi leivonnainen, jota en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Tuulihattuja olen kyllä leiponut, mutta ne eivät kyllä kuulu suosikkileivonnaislistalleni
Koristele eclair-leivokset halutessasi tomusokeri-vesiseoksella tai pelkällä tomusokerilla. Pane seos pursotuspussiin ja koristele eclair-leivokset haluamallasi tyylillä
Kirjamme on täynnä herkkuja. Kakkuja, leivonnaisia, putinkeja. Jos reseptien määrästä tekisi suoria päätelmiä, ovat jälkiruoat ja muut muodostaneet ehkä sellaisen reilun kolmanneksen 1900-luvun alun newyorklaisravinnosta
Ranska-teemalla tein myös nämä ihastuttavat tuulihattu-leivokset, eli Eclairit. Näissä on usein päällä tummasuklaa kuorrute, mutta nyt halusin tehdä näistä kahvin makuisia
(8 kpl). Nimestään huolimatta katselet jälkiruokareseptiä. Kyseessä on eclair-leivos eli iso tuulihattu. Aloita valmistus muovaamalla mansikkavaahtokarkista ”nakit”
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.