Éclair-leivokset pääsiäispöytään
Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 65 g vehnäjauhoja
  • 0,5 tl sokeria
  • 0,25 tl suolaa
  • 55 g voita
  • 1,2 dl vettä
  • 2 kananmunaa
  • 1 voiteluun
  • 200- asteisessa uunissa ensin
  • 180- asteeseen ja jatkaa paistamista toiset
  • minuuttia Leikkaa jäähtyneet leivokset halki kahteen osaan ja
  • 55 g suklaata
  • 0,6 dl kuohukermaa
  • 0,5 rkl glukoosisiirappia
  • tai siirappia
  • 100 g kuorittuja pistaasipähkinöitä
  • 35 g sokeria
  • 0,5 dl vettä
  • 1 tl rypsiöljyä
  • dl maitoa
  • rkl sokeria
  • rkl vehnäjauhoja
  • tl maissijauhoja
  • dl pistaasitahnaa
  • tl sitruunan raastettua kuorta
  • dl kuohukermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.