Tämän hedelmäisen broilerisalaatin ohje on peräisin hieman muuteltuna Viini-lehdestä 4/2011. Mielestäni salaatissa yhdistyvät loistavasti ainesten hedelmäisyys ja kastikkeen tulisuus
Meillä on nyt kalakausi. Madekeiton loputtua minun teki mieli uuniruokaa. Perinteisen lohikiusauksen sijaan halusin tehdä ruoan jostakin toisesta kalasta
Jos paistat pihvit pannulla, käytä valurautapannua. Kuumenna pannu ja oliiviöljy kunnolla kuumaksi. Paista pihviä 3 minuuttia, käännä ja paista sama aika toiselta puolen
Mitä tehdä, kun likaisen ikkunan takana vihmoo takatalvi ja kotikatu on revitty auki työmaan tieltä. Kun ripsiväri valuu poskillesi heti, kun uskaltaudut kotiovesta ulos, ja ohikiitävä auto läiskyttää kuravedet mokkasaappaillesi
Miksi suomalaisittain. Koska Italiassa harvoin ostetaan ja syödään marinoitua lihaa. En itse koskaan nähnyt kaupassa marinoitua broileria enkä possua, se ei ole niin yleinen ruoka kuten Suomessa
Salaatti. n. 300g broilerinfileetä suikaloitunamausteita (esim. suolaa, valkosipuli-, sipuli, curry- ja paprikajauhetta sekä mustapippurirouhetta)½-1 kerä jäävuorisalaattiatomaattiakurkkua(ym
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.