Ankanrintaa kirsikkakastikkeella
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 ankanrintaa (2 ankanrintaa saattaa riittää vähemmän nälkäisille ruokailijoille)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 0,5 rkl oliiviöljyä
  • 8 vihreää parsatankoa
  • ~250 g tuoreita kirsikoita
  • 1 salottisipuli ~3 rkl ankanrasvaa
  • 1,5 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tuore timjaminoksa
  • 2-3 rkl vettä
  • 2 tl sokeria (tai hunajaa)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 28 tuoretta kirsikkaa
  • 1 dl kuorittuja suolaamattomia pistaasinsydämiä
  • 1 tl tahinia
  • 0,5 tl hunajaa
  • ripaus suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.