Levitä kastiketta pizzapohjan päälle. Jos tomaattikastiketta jää pizzatalkoissa yli, hyödynnä se lasagnen, makaronilaatikon tai jauhelihakastikkeen valmistuksessa
Saku Tuominen haluaa avata ihmisten silmät sille, että on olemassa montaa erilaista pizzaa. Yksi kirjan lähtökohdista on pizzan arvostuksen nostaminen, sillä tämä nerokas ruoka on aivan liian aliarvostetussa asemassa ja maapallolla on liikaa huonoja ja intohimottomasti pizzaa pyörittäviä ravintoloita
Moni meistä jättää päivällisen syömättä ja napostelemme mieluummin voileipiä ja muita välipaloja. Keitto on nopea ja maittava ruoka, joka sopii illalla myös treenin jälkeen
Oletan, että tiedätte jo tutut iänikuisuudet, kuten "syö vähemmän ulkona", "valmista itse ruokasi", "osta kaupan omia merkkejä", "osta mikä on sesongissa" ja "älä osta mitä et ehdi syödä" - tässähän ne tulivat taas kerran lyhyesti kertauksena
Teen näitä usein kaikkiin illanistujaisiin, uppoo kyllä varmasti kaikille. ) ite tykkään et pienempään muotoon tehty pizza on kivempi tarjoilla ja onhan ne aika söpöjäkin
Päätettiin lähteä selkeällä kahden pizzan taktiikalla testiin. Arkisemman pohjanrapeuttajan saa kotikonstein kuumentamalla uunipellin ennen pizzan asettamista pellille (jätä tällöin leivinpaperi välistä pois)
Hyvästä pizzataikinasta voit tehdä perinteiden pizzan kaulitsemalla sen ohueksi levyksi ja levittämällä päälle tomaattikastiketta, juustoa ja haluamasi täytteet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.