Vielä ei ole tuhtien, lämmittävien soppien aika, joihin mustakaali on aivan omiaan, joten piti keksiä sille muuta käyttöä - ja moneen se soveltuukin, niin raakana, kuin kypsänä
Kuullota siinä kevyesti sipulisilppua javalkosipulinkynsiä miedolla lämmöllä - älä ruskista. Bongasin reseptin ruokaliitteestä, joka ilmestyi erään aikakauslehden mukana joka toinen viikko ja jonka otin tavaksi hankkia
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. N. ä. m. p. i. v. t. y. k. s. e. l. a. h. j. ,. n. o. ö. u. P. r. d. T. K. S. M. b. (. 4. ). 2. 1. 0. g. 8. f. L. A. J. 5. ½. Y. B. é. ". 3. Ä. D. c. 6. C. 7. E. 9. F. G. H. I. V. x. O. '. w. U. R. W. Z
Kalamata-oliiveita puolikkaina. Voit käyttää valmispestoakin mutta ite tykkään tehdä sen, koska siihen ei montaa minuuttia mene ja musta se on vaan niiiiiiiiiiiin paljon parempaa
Polpette di pollo - kanapullat. Salsaallo yogurt - Jugurttikastike. Mausta suolallaja pippurilla, tässä vaiheessa voi muutenkin tuunata pullataikinansa yrteillä
oliiviöljyä, parmesaani- tai percorinojuustoa, pinjansiemeniäja. VOIKUKKA-SUOLAHEINÄPESTO. Olen valmistanutpestoa muun muassa persiljasta, tillistä, rucolasta
- Niiden päälle pekonipalasiaja pari ruokalusikallistapestoa. - Öljyä uunivuoka ja laita alimmaiseksi kerrokseksi muutama muikku, sekä suolaa ja pippuria
Parmigiano-Reggiano). Näiden kolmen liitto yhdistettynä aurinkokuivattuihin tomaatteihin oli enemmän kuin paljon omaan (sekä herra Longfieldin) mieleen
Hellettä vielä onneksi riittää ja Suomessakin saa nyt nauttia ihanan trooppisesta kesästä, mikä tarkoittaa myös tavallista keveämpiä ruokia, joiden olisi hyvä olla myös nopeita valmistaa, sillä kukapa tällä helteellä kovin pitkiä aikoja keittiössä viihtyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.