Jopa S-marketista saa ainekset herkulliseen risottoon. 500 g arborio-riisiä. 60-80 g voita. 1-2 rkl oliiviöljyä. kevätsipulinippu pilkottuna 1-2 cm paloihin. 3-5 valkosipulinkynttä pilkottuna. (Lisänestettä meni yhteensä korkeintaan saman verran kuin alunperin, eli ehkä noin 4-5 dl kaikkineen. Related 500 g arborio-riisiä. 60-80 g voita. 1-2 rkl oliiviöljyä. kevätsipulinippu pilkottuna 1-2 cm paloihin. 3-5 valkosipulinkynttä pilkottuna
Etelä-Italiassa pastalla on voimakas ja tulinen maku äyriäisien kanssa. Se on meidän toinen iso rakkaus, "mamman" (äidin) jälkeen (pizza tulee kolmanneksi
Levitä kirsikkahillo pohjan päälle ohuehkoksi kerrokseksi ja kaada sen päälle ricotta-täyte. Roomalaiseen juustokakkuun yhdistyvät usein visciole eli hapankirsikat, yleensä joko sellaisenaan säilöttynä tai hillottuna
Suositusta munakoisoherkusta on olemassa erinäisiä versioita, ja tämä on valmistettu The Guardianin How to cook the perfect aubergine parmigiana - reseptiä mukaillen
Sinappinen kinkku-pastagratiini. 1-2 tl sinappia. 2-3 dl juustoraastetta. 200 g palvi- tai muuta kinkkurouhetta. Lisää maito ja keitä kastiketta 3-4 minuuttia koko ajan huolella sekoittaen. Kuorruta ruokaa uunissa 10-15 minuuttia. 1-2 tl sinappia. 2-3 dl juustoraastetta
Ehkäpä äidiltäni vielä löytyy tämä kirja, jos löydän sen, niin laitan tarkemman lähdeviitteen. Olen leiponut tätä piirakkaa jo 1990-luvulta asti äitini keittiössä. Minulla on se on 1990-luvulla ystävältäni saatuun reseptikirjaan käsin kirjattuna
Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisin sen päästäni ja pääraaka-aineiden listaaminen nimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joiden oikeinkirjoitussääntöjen miettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkin mennä sääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä ei ole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. i. l. e. n. t. a. p. ä. v. k. o. m. j. s. u. ". h. y. z. f. c. ,. ö. r. (. d. ). P. g. 2. 0. G. T. L. S. à. J. è. N. I. V. A. D. b. M. 1. 5. F. C. K. 6. +. 3. /. H. 4. Y. °. O. R. d l
rypsi -tai auringonkukkaöljyä paistamiseen. noin 1 dl valmista risottoa, tai liha- tai kanaliemessä keitettyä risottoriisiä (jos vain raaskit niin lisää keitinveteen sahramia ja saat kivan kellertäviä palloja). 1 dl valmista risottoa, tai liha- tai kanaliemessä keitettyä risottoriisiä (jos vain raaskit niin lisää keitinveteen sahramia ja saat kivan kellertäviä palloja)
-. -. -. -. -. -. -. P. a. i. s. t. e. u. r. ä. m. l. n. k. v. o. K. y. ö. p. h. ,. d. g. H. j. N. f. c. M. J. (. b. ). E. S. L. O. R. w. V. C. '. z. A. W. T. ". F. 0. 5. 1. 3. 2. D. Ö. I. t l. c m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.