Avokado-hernetahnaa, punajuuri-vuohenjuustopiirakkaa ja ruusukaalia vaihteen vuoksi
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Voi minua, kun en ole ehtinyt/jaksanut alkaa postailemaan mitään viime viikolla ja nyt kaikki reseptit on unohtuneet. Täytyy vähän mututuntumalla veikkailla, mitä näihinkin ruokiin on tullut nakattua, että siltä pohjalta mennään...
  • Tämä on kyllä ihan superhyvää ja kaunistakin vielä! Kurkuma värjää bulgurin ihanan keltaiseksi, vihreä ruusukaali ja violetihtava sipuli antavat oman lisänsä.
  • Ruusukaalia ja bulguria namisti
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl kp kookosöljyä
  • Avokado-hernetahna
  • 1/2 pss pakasteherneitä
  • 1 avokado
  • 1/2-1 dl suolapähkinöitän. 1 dl kikherneitä
  • 1/2 tl juustokuminaamusta- ja cayannepippuriatarvittaessa suolaa
  • Soseuta kaikki tahnaksi.
  • 3/4-1 dl turkkilaista jogurttia
  • Täyte
  • Aurinkoinen parsakaalisalaatti
  • 1 parsakaali
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl basilikaasuolaa, mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.