Halkaise bagelit. Suolaiset bagelit (8kpl). Paista bagelit 225 asteisen uunin keskitasolla n. Sairalomaillessani päätin pistää taikinakoneen hommiin ja tehdä ensimmäistä kertaa ikinä bageleitä, amerikkalaisia vesirinkeleitä
Pitkän aikaa on tavoitteenani ollut oppia valmistamaan ne ihanat bagelit, joita New Yorkissa oli saatavilla pienistä kojuista ja kahviloista – varsinkin sitä suosikkiani eli cinnamon&raisin versiota
Bagelit ovat amerikkalaisia aamiaisrinkeleitä. Gluteenitonta bagelia en Suomesta ole vielä saanut mistään ostettua, mutta kotonakin bagelit kyllä valmistuvat helposti kunhan vain varaa hieman aikaa
K. y. l. m. ä. s. a. v. u. o. h. e. ,. t. r. j. i. p. n. b. g. k. -. J. B. A. G. E. L. I. T. (. 2. 0. P. ). d. ö. 3. 7. 4. 5. 1. S. 6. M. O. N. Y. V. R
Yksi Amerikan matkojen parhaista puolista on bagelit. Halusin tarjota bagelit aamulla uunituoreina, joten tarvitsin reseptin, jossa bagelit kohotetaan yön yli
Bagelit. Nostele reikäkauhan avulla takaisin pellille ja ripottele pinnalle unikon-/seesaminsiemeniä heti, kun bagelit ovat vielä keittämisestä kosteita
r. i. n. k. u. l. a. t. E. h. ä. j. s. e. g. b. ,. v. o. y. T. m. p. d. J. H. M. N. ö. B. L. 2. 5. 3. 7. 0. S. (. ). 1. O. V. 6. P. *. A. 4. R. '. z. I
B. a. g. e. l. i. t. o. v. p. k. ä. n. u. m. y. -. s. J. h. r. j. M. d. R. L. b. 3. ö. 2. 7. K. (. ). 5. Y. S. 1. 0. ,. N. P. E. /. c. G. T. f. d l. t l
Leivonnaisista tuli myös melko tiiviitä ja sellaisiahan bagelit yleensäkin ovat. Bagelit, 20 kpl5 dl vettä50 g hiivaa2 tl suolaa½ rkl sokeria100 g voita tai margariinia4 dl hiivaleipäjauhoja7-8 dl vehnäjauhoja Pinnalle
Bagelit on yllättäen Empiltä lainattu, omalla twistillä. Seuraavaksi bagelit KEITETÄÄN. Öljyä leivinpaperi (pellin päällä) ja nosta keitetyt bagelit sen päälle
Käännä bagelit ympäri muutaman kerran keittämisen aikana. Nosta bagelit jauhotetun leivinpaperin päälle ja kohota vielä 20 minuuttia liinan alla. Nosta bagelit leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista uunin keskitasolla 12-15 minuuttia
Ensimmäisena kokeilulistalle päätyivät savulohibagelit. Keitä rinkuloita 2 min molemmin puolin, jonka jälkeen voitele bagelit munalla ja koristel unikonsiemenillä. Paista 220°C (Kaasu 5) uunissa 15-20 min, kunnes bagelit ovat kauniin ruskeita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.