Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
Mikäli niitä jää yli seuraavaan päivään, ne kannattaa halkaista ja paahtaa, ennen täyttöä. Pitäisi varmaan leipoa molemmilla ohjeilla samana päivänä, jotta niitä voisi kunnolla verrata toisiinsa
B. r. u. n. s. i. t. o. h. a. ,. k. m. e. E. (. d. l. ). j. ä. y. p. v. 5. H. w. J. -. O. b. g. ´. M. K. ö. x. 1. 2. 4. f. 0. S. C. A. 3. c. P. =. L. T. N. V. Y. c m
Ajattelin yllättää työkaverini aamu brunssillaja onnistuinkin siinä aivan hyvin. Ja kattaus on puoliruokaa, joten minäkin toin kotoa pöytäliinan ja astioita
Uudet ystävät olivat päivässä parasta, toiseksi parasta oli Teemu Laurellin (tunnetaan ainakin yhden kauden TopChef voittajana) valmistamat ruoat, joihin oli käytetty Santa Marian ja Risentan tuotteita
Kaikkein paras on, jos pohjan ehtii leipoa päivää ennen täyttämistä. Viimeksi kun oli tilaisuus valmistin kermakakun, joka maistui mustikalle, valkosuklaalle ja kardemummalle
H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. -. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Koska pääsiäispäivänä haluan onnistua kunnolla, oli syytä valmistaa koeversio. Pidemmällä vapaalla on mukava syödä aamupalan sijaanbrunssi, kun on olevinaan enemmän aikaa
Järkkäsin herralle yllätysbrunssin uudenvuoden sekä hääpäivän kunniaksi. Tarjoa rieskat lämpiminä tai kylminä (meistä ne maistui yhtä hyviltä myös seuraavana päivänä)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.