Uusi suosikkireseptimme on juuri sitä oivaltavuutta, mikä Samasta Padasta-kirjassa on parhaimmillaan - yhdistetään trendiruoka shakshuka, mutta tehdäänkin se siskonmakkarasta
Blogissani löytyy jo aiemmin bagel -ohje, bagelit ison omenan tyyliin, jotka ovat samantyylisiä, kuin nämä nyt tekemäni bagelit eli sopivasti sitkeitä Nykin bageleiden tyyliin
-. -. -. -. -. -. B. r. u. n. s. i. t. o. h. a. ,. k. m. e. E. (. d. l. ). j. ä. y. p. v. 5. H. w. J. O. b. g. ´. M. K. ö. x. 1. 2. 4. f. 0. S. C. A. 3. c. P. =. L. T. N. V. Y. c m
Kyllä monien ilmeissä oli katselemista ja se hauskuutti kyllä brunssin tekijää. Brunssin suunnitteluun pitää käytttää vähän aikaa ja toki vaivaakin, jotta siitä saa hyvän
Suurin osa brunssin antimista laitetaan vain kauniisti esille. Halloumi-melonisalaattia. Munakokkelin ohje on peräisin Glorian Ruoka & Viini -lehden numerosta 5/2014 ja tämä ohje on täydellinen. Tämä vie 10-15 minuuttia, jos teet ohjeen isommalle porukalle, aikaa kuluu tietenkin hitusen enemmän
-. -. -. -. -. -. -. -. -. S. e. l. a. i. s. n. r. u. o. k. v. P. t. ä. ,. ö. m. h. p. K. y. L. I. d. /. j. A. f. R. g. T. 5. 2. M. N. 1. ½. c. 4. 0. 3. 6. (. ). H. W. b. w. E. x. O. z. &. F. C. l. t l
) eli kannattaa tsekata se netistä, jos haluaa varmistua brunssin sisällöstä. Brunssi järjestetään Klaus K -hotellin Livingroom-tilassa, joka on mielestäni tosi mukava, mutta hieno paikka
Ostin raastinlautasen tämän vuoden Habitare-messuilta ja sitä on tullut käytettyä jo hurjan paljon. Bongasin shakshukan reseptin jostain ulkomaalaisesta blogista ja sen hassu nimi jäi kummittelemaan pääni sisään
-. -. -. -. -. T. ä. n. a. l. o. i. t. m. e. p. v. k. h. ). K. u. s. ,. y. r. V. j. g. M. L. D. J. ö. d. R. b. O. /. H. P. I. f. B. N. 1. ½. S. Y. (. F. *. #. 8. 2. 6. A. ". 7. 5. 0. K i. d l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. i. m. e. s. u. n. t. a. j. l. p. ä. b. r. ,. o. k. y. ö. v. d. O. h. 2. 1. /. I. ". Y. S. H. (. ). K. B. c. F. z. J. T. g. R. w. 5. A. P. 4. 0. M. L. C. 8. f. 7. 3. U. x. '. q. E. Q. G. D. t l. g ). d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.