Bigos eli puolalainen hapankaalipata
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  • karjalanpaistilihaa tai porsaanlihakuutioita
  • 2 rkl
  • voita
  • krakovanmakkaraa tai bratwursteja
  • hapankaalia
  • sipulia
  • valkosipulin kynttä
  • porkkanaa
  • paprika
  • 0,5 tl
  • mustapippuria
  • 2 tl
  • meiramia
  • 1 tl
  • kuminaa
  • 2 rkl
  • hunajaa
  • 0,5 tl
  • suolaa
  • 3 dl
  • vettä
  • 0,5 dl
  • lihafondia
  •  
  • tarjoiluun
  • 1 dl
  • smetanaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.