A. p. r. i. k. o. s. a. h. t. u. m. e. j. n. l. v. P. R. f. B. c. z. H. g. y. ö. 3. 1. 2. 0. 4. ,. 8. -. d. ä. b. S. O. T. M. 9. 6. I. E. V. L. –. N. K. 5. 7. ½. (. ). x. F. /. '. w. J. t l. d l
Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihakuutiot omassa rasvassaan padassa joka puolelta kauniin värisiksi ja mausta ne mineraalisuolalla sekä mustapippurilla
Babka on oikeastaan puolalainen pääsiäiskakku,baba,joka sisältää kuivia hedelmiä ja rommia, tai sitten itäeurooppalainen hiivapohjainen kakku,jossa ei ole täytettä mutta on usein kuorrutettu suklaa-tai vaniljakuorrutuksella ja johon on ehkä lisätty manteleita ja rommiakin
1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa. 2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini
Muuntelin mittoja vähän leväperäisesti, mutta tavallaan johdonmukaisesti. Minä pidän kovasti nektariineista, enemmän kuin persikoista tai aprikooseista
Puolalainen ruokaminimissiomme on loppusuoralla, huomenna Tour de Pologne päättyy. Tuumimme, että jälkiruoka voisi olla kolmas koukkauksemme puolalaisen keittiön puoleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.