Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista lihakuutiot omassa rasvassaan padassa joka puolelta kauniin värisiksi ja mausta ne mineraalisuolalla sekä mustapippurilla
1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa. 2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini
Bigos on puolalainen pataruoka, jonka pääraaka-aineet ovat hapankaali, porsaanliha sekä makkara. Hieman tuunattuun versioon käytettiin nyt karjalanpaistilihaa
Levitä hapankaali uuninkestävän vuoan pohjalle. Sirottele päälle hienonnetut sipulit, kuoritut ja lohkotut omenat ja lisää mausteeksi valkosipulia, laakerinlehtiä, katajanmarjoja ja valkopippureita
Suikaloi pekoni. Hienonna sipuli ja murskaa valkosipulit. Ruskista pekoni ja lihasuikaleet padassa. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli ja tomaattipyre
Selaat reseptiä Hapankaalipata resepti. hyvin ja lisää se hapankaalipataan ja keitä vielä noin 5 minuttia. hapankaalipata 6 siivua pekonia leikattuna 2,5cm
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.