Bouillabaisse - ranskalainen kalakeitto ja rouille
Jokkerin ruokatorvi
Jokkerin ruokatorvi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pari itse kalastettua pientä ahvenfilettä
  • 200 g kirjolohta
  • 500 g esikeitettyjä simpukoita liemineen pakkasesta
  • 4 suurta jättikatkan pyrstöä
  • 4 isoa kampasimpukkaa, molemmat pakkasesta nämäkin
  • 1 porkkana 1 fenkoli 2 dl kuohukermaa
  • 3 perunaa 4 laakerinlehteä loraus kanafondia
  • ripaus sokeria
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 5 dl kuivaa valkoviiniä
  • pieni nippu silputtua tuoretta tilliä
  • suolaa ja pippuria
  • loraus oliiviöljyä
  • 1 sipuli 3 valkosipulinkynttä 1/2 chilipalkoa paloiteltuna
  •  
  • Rouille
  • Pätkä patonkia kuutioituna
  • 3 valkosipulinkynttä 2 tl cayennepippuria
  • ripaus suolaa myllystä
  • 2 munankeltuaista reilu dl oliiviöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.