Bouillabasse, rouille ja artisokkalevite a’la Ravintola Muru
Sitruunaruoho
Sitruunaruoho
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 sipulia 2 varsisellerinoksaa
  • 1 fenkoli
  • 1 iso purjo
  • 2 porkkanaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 tl fenkolinsiemeniä
  • 2 tähtianista
  • 0,5 tl sahramia
  • 4 dl valkoviiniä
  • 1 dl tomaattipyrettä
  • 1 l kalalientä
  • 400 g sinisimpukoita
  • 1 puntti basilikaa
  • 1 appelsiinin kuoriraaste
  • 300 g vaaleaa kalaa (esim. kuha, ahven)
  • 100 g jättikatkaravunpyrstöjä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 siivua vaaleaa leipää
  • 1 dl kylmää bouillabassen lientä
  • 1 keltuainen 2 tl dijon-sinappia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl mietoa oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 prk (200 g) latva-artisokan sydämiä
  • 1/2 sitruunan kuoriraaste
  • 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
  • 10 kivetöntä oliivia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.