Tämän syntymäpäiväkakun koristelun muunnat helposti päivänsankarin iän mukaan. Kiivien sijaan numerot voi muotoilla esimerkiksi persikan- tai mansikansiivuista tai vaikka viinirypäleistä
Loppuviikkoa kohti emäntäkin aivan villiintyy. Ajattelin tehdä suolaista piirakkaa, jolla ei ollut vielä mitään nimeä - piirakkaan tuli karjalanpiirakasta tuttuja makuja eli rukiinen pohja, riisipuuroa, keitettyä kananmunaa, ultrakevyttä meetwurstia, sipulia, kotijuustoa ja suolakurkkua
Kioto donburista olen kirjoittanut aikaisemminkin ja se on edelleenkin eräs suosikkiruokalajeistani, mutta ensimmäisellä blogauskerralla en saanut aikaiseksi säädyllistä valokuvaa lopputulosta ja blogauksen kuva onkin otettu valmistusvaiheesta, jossa possusiivuja marinoidaan kastikkeessa
Moni matkaaja kehuu Viron lettuja ja plättyjä, eikä syyttä. Itse olen kuitenkin parhaat Baltian letut syönyt Latvian ja Liettuan puolella ja muistelen ehkä herkullisimmat lättymenuut olleen Vilnassa kevätalvella 1996, jolloin matkailimme opiskelijaporukassa Baltian halki
M. o. n. i. v. a. r. m. k. p. s. t. ä. y. e. l. u. j. Y. ,. d. b. g. h. E. J. -. T. ö. R. (. w. ). K. S. 2. x. 0. c. 5. 7. 1. 4. 9. 3. 6. V. L. A. 8. H. P. N. U. O. ) l. m l. t l
Oli talvi, oli hiihtoloma, oltiin mökillä. Järvi oli jäässä ja maassa oli metri lunta, vähintään. Oltiin pitkä hetki temmelletty ulkona lumihangessa, ehkä jopa hiihdetty
Kesä lähtee viimeistään kunnolla käyntiin kun Blogiringin kesäjuhla on saatu vietettyä. On se vain niin mahtavaa viettää ilta hyvässä seurassa samanhenkisten ihmisten ympäröimänä
Kesä lähtee viimeistään kunnolla käyntiin kun Blogiringin kesäjuhla on saatu vietettyä. On se vain niin mahtavaa viettää ilta hyvässä seurassa samanhenkisten ihmisten ympäröimänä
Sain Blogatin kautta luettavaksi Vera Jordanovan uuden keittokirjan Don't Miss a Bite. Tartuin tilaisuuteen tietenkin mielelläni, sillä keittokirjoja ja ideoita ei voi koskaan olla liikaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.