7.6. hänen
majesteettinsa kuningas George VI ja kuningatar Elizabeth maistavat Lanson Extra Dry 1928, ollessaan valtiovierailulla Niagaran putouksilla Kanadassa.
250 vuoden
vuosipäivää Château de Versaillesissa
1760 The
Reims Champagne House was founded by François Delamotte, a city alderman.
1855 The
House increases sales in Europe mainly, but also, via London, in many countries far away from the British Empire.
1939 On
7th June, His Majesty King George VIand Queen Elizabeth taste the Lanson Extra Dry 1928 on the occasion of their state visit to Niagara Falls in Canada.
1945 On
19th June, the General of the Army Dwight D.Eisenhower, Supreme Commander of the Allied Expeditionary Force, and his officers discover Lanson 1933 at a dinner hosted by the City of New York in their honour at the Waldorf Astoria.
1958 On
22nd June, the Lanson Vintage 1952 is served during the coronation ceremony of King Olav V of Norway.
1961 On
1st June, the Lanson Vintage 1952 is a guest at the table of the President of the United States, John Fitzgerald Kennedy, and his wife, during a dinner at the Château de Versailles.
1976 On
22nd March, President Valéry Giscard d
1983 On
3rd October, the French President François Mitterrand offers the Lanson Noble Cuvee to his guests gathered for the 10th Conference of Heads of State of France and Africa. The Noble Cuvee range is increased by the addition of a Blanc de Blancs.
1991 The
House takes a new start under Gaston Burt in leadership and is integrated in the Marne
1999 At
the eve of year
2004 The
Marne
2014 The
House Lanson inaugurates its new visitor circuit and reveals its new vinification equipments
2016 In
May, another beautiful page in Lanson history with the launch of the Clos Lanson cuvée, new flagship of the House
Champagne tai kuohuviinit toimivat erinomaisesti. Vuosia sitten sain anoppini valmistamia aivan fantastisia blinejä, joita söin ensimmäistä kertaa ikinä
Champagne Henriot Demi-Sec oli nimestään huolimatta varsin kuiva. Viiniklubi kun lähtee mökkireissulle, niin silloin ei ruuan ja juoman suhteen säästellä
Jag brukar aldrig mäta vad jag sätter i, först häller jag i lite olivolja och sedan någon typ av vinäger, alltsom oftast antigen äppelvinäger eller champagnevinäger
Kosheria viettäville nämä eivät tosin suurta ilosanomaa heidän ruokavaliorajoitteisiinsa tuo, sillä Ainoa Oikea Parmesaani on Parmiggiano Reggianoa ja tulee siis tietyltä Emilio Romagnan alueelta Italiasta (ihan niinkuin Ainoa Oikea Shampanja tulee Champagnesta - luulivat amerikkalaiset sitten mitä tahansa
Lanson Black Label Brut, Ranska. Juhliin ei tarvita kuin samppanjaa. Tämä totuus pitää paikkansa, mutta vielä paremmat juhlat saadaan valmistamalla kuohujuoman kaveriksi herkullinen ja höyryävä annos simpukoita
Vain ravintolamyynnistä löytyvä Champagne Aspasie Brut carte Blanche (15 €/lasi) oli meille kaikille entuudestaan tuntematon. Champagne Aspasie - viinitalo on perustettu 1794 ja löydät siitä lisää tietoa täältä
1 msk champagne- eller vitvinsvinäger. 1 tablespoon of champagne or white wine vinegar. 1 msk champagne- eller vitvinsvinäger. 1 tablespoon of champagne or white wine vinegar
Ranska, AC Champagne. Illanistujaisiin tai juhla-aterian alkuruoaksi sopii loistavasti katkaravuista, avokadosta, omenasta ja amerikansalaatista valmistettu avocado-katkarapucocktail
Champagne Cocktail. eli baarimikkojen ja -minnojen sivuilta (vaikkapa ) seuraavaa jotka tähän lainasin (vaikka lupasin viime uutena vuonna alkaa harrastamaan hanaviinejä eli niitä saunaviinejä) niin valitsin kuitenkin harrasteena juoda kaikki klassikko cocktailit läpi ainakin pari kertaa ja jotenkin näin se sitten meni, ainakin ajatuksissa
Joimme kuhan kanssa Seppälöiden Champagnesta tuomaa Alain Navarren kuohuvaa sekä Alsacen rieslingiä. Ville Vallgren oli tunnettu suomalainen kuvanveistäjä, joka opiskeli monen muunkin suomalaisen taiteilijan kanssa Pariisissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.