K. i. n. a. l. s. e. k. t. ö. /. T. h. c. r. o. f. C. u. O. j. v. y. ä. p. M. m. H. -. P. g. ,. F. b. d. N. S. 8. 0. V. I. (. 5. 6. ). . A. U. E. w. D. R. L. 2. 1. 4. 3. G. 9. 7. €. Y. J. B. '. z. x. %. W. q. t l
Tällä ohjeella valmistat paahtopaistia chilin ja paahdettujen paprikoiden kera 25 syöjälle. Ota liha ajoissa huoneenlämpöön, mausta se suolalla ja pippurilla
Kyllä sitä useinkin tulee huomattua, kuinka vinksahtaneet ne prioriteetit minullakin on. Taannoin postiluukusta tipahti Verovirastolta postia, jonka mukaan olen kerrankin saamapuolella
Viime viikonloppuna meillä tosiaan grillattiin ekaa kertaa tänä keväänä. Sapuskojen lihaosastosta piti huolta Atrian Texas grillipihvit (saatu blogin kautta), jonka seuraksi grillasin parsoja ja marinoituja herkkusieniä
Mikä on näkymätöntä ja aivastuttaa 5 m. n päähän. - Kuivattu ja morttelissa jauhettu Moruga Scorpion. En itse sitä heti huomannut, mutta näin kuulin olohuoneesta, kun olin hakannut kuivattuna chilejä keittiössä
K. a. r. j. l. i. s. t. h. p. m. e. k. o. ä. v. y. u. n. P. d. V. f. ö. -. ,. H. B. g. R. T. c. U. L. M. I. N. b. C. ’. S. J. E. w. 8. 0. %. O. 7. 5. 1. 4. 2. 3. –. A. t l. d l
Tällä kertaa kerron kuinka teen savuchiliä tai pikemminkin kuinka savustan chiliä. Chilin savustamiseen on periaatteessa kaksi tapaa, kylmä- ja lämminsavustus
F. a. l. f. e. -. p. y. ö. r. k. i. t. ä. c. h. s. ,. n. P. v. j. o. u. K. m. O. b. g. S. A. Y. V. d. M. C. x. J. 3. 1. /. 2. (. ). 5. 4. L. I. w. Ö. U. H. T. d l. t l
Kun kesä alkaa niin grilli kuumenee meillä lähes päivittäin. grillissä on kanaa, pihviä tai kalaa. Ongelmaksi muodostuu erilaisten lisukkeiden keksiminen, ettei aina olisi samaa grillattua kesäkurpitsaa
Viikonloppuna kokkailtiin pidemmän kaavan mukaan. Tällä kertaa meidän kolmen ruokalajin illallinen koostui valkosipuli-chilivoilla maustetuista etanoista, papu-pekonipaistoksesta Black Angus härän ulkofileen kera sekä jälkiruokana olleesta gluteenittomasta marjapannukakusta
Silakka on aivan liian aliarvostettu kala. Meillä silakoita syödään sekä arkena että juhlapyhinä, sillä niistä syntyy monenlaisia ruokia aika vaivattomasti
F. r. i. k. a. d. e. l. t. o. v. p. n. ä. y. j. h. -. ö. ,. m. u. s. L. O. S. f. M. J. T. c. V. 4. 0. g. 1. %. (. D. ). /. 2. K. A. 5. P. 3. N. t l. d l
Onpa ollut hiljainen bloggailu- ja kokkailusyksy. Uusia ideoita on kyllä muhinut mielen sopukoissa, mutta työpaineet ovat vieneet kaiken energian keittiön puolelta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.