Itse tykkään kovasti rucolasta ja avocadosta ja niistä syntyikin eilen illalla helppo salaatti. Tuo hunajainen kastike antoi kivasti hieman erilaista makua salaatille
Koko kesän ajan on pitänyt myös kokeilla avokado-pekoni yhdistelmää salaatissa ja onneksi mieleeni muistui Kulinaarimuruja -blogissa kokattu "karkki"pekoni
Olimme tuossa ystävillä kylässä ja voi pojat kun oli maukkaat tarjottavat. Nappasin luvalla muutamat kuvat ja neljän herkun reseptit valuvat tänne Ruokapankkiin sitä mukaan mitä ennätän laittaa
Viimeinen lomapäivä lähenee loppuaan, mutta onpa vain levännyt ja rentoutunut olo. Aktiiviset lomat sopivat minulle parhaiten ja luonnosta saan niin paljon energiaa ja uutta inspiraatiota
Tänään jatku taas Project Kalevankatu. Salaatit olivat herkullisia ja raaka-aineet tuoreita. En ole niinkään kakku ja kahvi- ihminen, mutta Kuppi & Muffinin pienet cupcakeit ovat todella kauniita ja välillä kyllä hain myös kahvilasta cappuccinon työhuoneelle
avocadosalaattia, lohkoperunoita ja erilaisia grillattujalihoja. Perhe ja suhteet, Ruoka. Tälle viikolle on luvassa vielä viime viikonkin ruokapäiväkirja eli näitä pukkaa nyt sitten ihan urakalla
Pohja. Laita jauhot, suola, sokeria ja öljy kulhoon. Levitä pastakastike pohjan päälle. Leikkaa mozzarellasta siivujaja laita ne pohjan päälle, laita pestonokareita mozzarellasiivujen väleihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.