CrèmeNinon on hienostunut ranskalainen alkukeitto. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
Créme Ninon eli ranskalainen hernesosekeitto on ehdottomasti yksi monista lempiruoistani. Teen keittoa yleensä ohjeella, joka löytyy kirjasta Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan
J. ä. r. v. e. m. p. l. a. s. t. i. k. u. n. y. h. d. o. M. j. T. ,. ö. O. V. R. P. 1. 5. 0. g. 2. E. -. (. /. 3. ). %. 4. f. S. L. 8. c. K. H. A. d l. t l
Jos mieli tekee jotain oikein makeaa ja hyvää niin se on tässä. Ei tämä kyllä ihan "nyt-mulle-heti" - makeannälkään tapahdu, vaan vaatii hetken aikaa, mutta on kyllä sen väärtti
Kuulumisten päivittämisen ja elämän ihmettelyn ohella kokkailimme tietysti myös kolmen ruokalajin illallisen, josta tässä ensimmäisenä crème brûléen resepti
Créme caramel, eli paahtovanukas, on ranskalainen jälkiruoka. Vanukkaat on helppo tarjota aterian päätteeksi, sillä tarjoiluhetkellä ne pitää vain kumota vuoista
K. y. l. ä. p. s. k. u. a. o. i. e. t. M. h. r. v. n. j. S. T. m. ,. b. g. &. -. U. L. A. ". N. 2. 0. 1. 9. d. 4. (. ). V. Y. P. c. 6. %. I. H. d l. r k
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.