Next a few crepes recipes from last weekend. the Tex Mex minced meat crepes disappeared fast. The Tex Mex crepes were so delicious, that we made them for dinner on Sunday as well
Hei taas tyypit. Tänään mä aloitin kunnon syyssiivouksen. -) Kyseessä ei kuitenkaan ole se perinteinen syyssiivous, jossa puunataan koti lattiasta kattoon - ei sentään
Crepes de cerises, perinteiset krepit kirsikkasiirapilla jälkiruoaksi. Crepes, tai krepit suomenkielellä, ovat alkujaan Ranskan Normadiasta tulevia ohuen ohuita rapeita ohukaisia, ja niiden kuuluisin version on Crepes Suzette, jotka ovat appelsiinillä maustettuja kreppejä
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Vatkaa yhteen ohukaisainekset ja laita turpoamaan jääkaappiin. 2. Silppua katkaravut karkeasti ja kääntele ne hollantilaiskastikkeen joukkoon tillisilpun kera
Pariisissa myytiin joka kulmassa crépesejä, eli vastaavia, kuin meidän letut. Taikina tosin näytti paljon paksummalta ja se näytti olevan myös aina jääkaappikylmää
Crepes Suzette eli appelsiiniohukaiset on pitkään ollut mielitekolistallani, mutta samalla kun ne ovat niiin hyviä ne ovat myös juuri sitä mitä ei saisi syödä
Pate a crepes /taikina. Viikonlopun makeaksi jälkiruoaksi paistoin ohukaisia. Minulla ei ollut oikeata crepepannua mutta tavallisella paistinpannulla tuli oikein hyviä ohukaisia
Perustaikina minipizzoina. Torstaina oltiin tultu mökille pitkästä aikaa – tai minä olin pitkästä aikaa kun kesä meni töissä eikä mökille ehtinyt kuin käydä kääntymässä pikaisesti viikonloppuna
You know, I could not live with out pancakes, waffles, crepes ect. Sometimes I make crepes, sometimes waffles and sometimes pancakes, however we Love them
Tätä perustaikinaa voit käyttää monipuolisesti erilaisissa leivonnaisissa. Perustaikina. Perustaikina. Olen toteuttanut monia erityisruokavalioihin sopivia reseptejä, joissa on huomioitu eri ruokarajoitteita ja allergioita, viimeisimpänä toukokuussa julkaistu ton-korvapuustit
perustaikina +. Tämän helpommin ei voi keksien teko enää tapahtua. Kyseessä on kahden raaka-aineen cookiet, joihin olen hiljattain törmännyt useampaankin otteeseen sekä koti-, että ulkomaisissa ruoka-/paleoblogeissa
Tämä on helppo perustaikina, jota ei tarvi vatkata – aineet vain sekaisin ja vuokiin. Tein sunnuntaiaamuna oikein herkkuaamiaista ja jotain makeaakin teki mieli
Perustaikina. Pataleipä saa rousketta auringonkukansiemenistä ja paistuu rapeaksi uunipadassa. Blogini suosituimman ja kommentoiduimman reseptin paikkaa on pitänyt jo jonkun aikaa maailman helpoimmaksikin leiväksi tituleerattu pataleipä, leipä jota ei tarvitse vaivata ollenkaan
Perustaikinaan olen lisännyt 1dl turkinpippurirouhetta, koristelussa valkosuklaaraitoja. Daim pikkuleivät ovat olleet meidän kestosuosikki jo vuosikymmenet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.