-. -. S. e. o. n. k. u. l. a. s. i. j. t. ,. ä. h. m. V. p. v. I. r. y. T. R. g. d. C. J. K. P. N. M. B. c. 8. 9. €. b. ö. 2. 0. 1. 5. 3. 4. /. 7. L. A. e l. d l
Eräänä päivänä jumiuduin tietokoneen ääreen Leila leipoo -ohjelman ääreen. Hänen vinkistään viinivalintani osui italialaiseen Montalto Nero d'Avola Appassimento -punaviiniin
Viinivinkki. Lado mozzarella- ja tomaattisiivut kalan päälle. 3-4 tomaattia. Paista uunissa 175 asteessa fileen suuruudesta riippuen 20-45 minuuttia, niin että juustot sulavat ja saavat myös hiukan väriä. 3-4 tomaattia 2 prk kermaviiliä
VIINIVINKKI. Paista 150-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Sopii hyvin juustojen kanssa ja säilyy 2-3 viikkoa kuivassa säilytettynä. 150-asteisessa uunissa
Asettele prosciutto kinkku- / pekonisiivut broilerin fileiden päälle. Viinivinkki. Nauti annos joko kevyehkön ja hedelmäisen Pinot Noir -punaviinin tai sopivan hapokkaan ja melko täyteläisen valkoviinin kanssa
Minä olen käynyt tämän polun, kun kotona on ollut 2-vuotias ja juuri synnäriltä tullut vauvani. 2 rkl chia-siemeniä. Kun taikina on valmis, levitä se leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan tai muotoile käsin leivinpaperille 5-7cm korkea leipä ja paista 200-asteisessa (kiertoilma 180-astetta) uunissa noin 45 minuuttia. 5-7cm korkea leipä ja
Kuullota sipulia voi-oliiviöljy seoksessa. Viinivinkki. Kaada päälle suolalientä sen verran, että lohipalat peittyvät, ja anna suolaantuoa 10 -12 minuuttia. Levitä ohut (muutaman millin paksuinen) kerros yrttiparmesaanimassaa fileepaloille ja kypsennä niitä 180 -asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
Tämä viikonloppuherkku sai innoituksen muutaman vuoden takaiselta Italian matkalta, kun vierailimme yhden Italian tunnetuimman, ja viljelyalaltaan suurimman Amarone- tuottajan Tommasin omistamassa Villa Quarantassa
Anna jäähtyä hyvin, irrota vuoka ja tarjoile marja-kompotin kera. Marja-kompotti. Marja-kompotti. Paista 190-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paista vielä 10-15 minuuttia. Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen vielä 10-15 minuuttia. Jaa annosmuotteihin ja paista 160-170- asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jaa taikina 20-25 palaan ja pyörittele pieniä pullia. Paista pullia 200-210-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 220 g Digestive-keksimurua. 1-1½ dl hillosokeria. 2-3 tl kardemummaa. 7-8 dl vehnäjauhoja
Paahda pesty, halkaistu purjo 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes purjo palaa mustaksi. Paista paistit ensin kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun 125-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes paistin sisälämpö on noin 52-54 astetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.