Koska moni varmasti kamppailee sokerikoukun kanssa -varsinkin näin heti joulun ja uuden vuoden jälkeen ajattelin kirjoitella ajatuksia siitä kuinka siitä sokerikoukusta voisi päästä eroon
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
Leipoessa on tullut kokeiltua monia eri makeisia ja keksejä aina Kitkateista Snickersiin ja Kindereistä Oreoihin, mutta nyt sain taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla tällä täyteläisellä Fazerina juustokakulla, jossa on käytetty Fazerina-keksejä ja Kismettiä
Suklaakakussa on käytetty maidotonta Plamil tummaa suklaata, joka on maultaan aika kitkerä. Mielestäni kakkuun jäi aavistuksen tuota kitkerää makua, joten halutessaan voi oman maun mukaan säädellä muiden aineksien, kuten sokerin, määrää
Täytteeseen käytetyistä kananmunista jää yli valkuaiset. Kevät lähestyy kohisten. Leipomuspuolella se tarkoittaa sitä, että on aika siirtyä astetta raikkaampiin herkkuihin
No nyt on sitten meikäläinenkin vihdoinkin ajautunut nyhtöpossuja valmistamaan. Kesän aikana tuli tehtyä parikin kertaa, toisella kertaa piti saada helpolla sapuskaa isolle joukolle ja toisella kertaa äitini oli vierailulla
Ota vajaa 1/3 eroon suklaakuorrutetta varten. Ota reilu 1/3 eroon vadelmakuorrutetta varten. Pikkutyttö toivoi syntymäpäiväkakkuunsa ruusuja aiemmin tekemäni triokakun tyyliin
Broileria riisipedillä. Tänään taas helposti hyvää eli broileria riisipedillä. Koitan nyt hyödyntää pakasteesta löytyviä aineksia kun sen toissa viikolla sulatin ja löytyi sieltä yhtä ja toista
Kuinkakohan moni teistä yllättyi, että taas postaus käsittelee puuroa. Veikkaan ettei yksikään. Minkäs sille voi, että iso osa resepti-ideoistani koskee erilaisia puurovariaatioita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.