Mummo Ankka, tuo kaikkien aikojen paras leipuri. Ehkäpä itsekin joskus saan olla kuten Mummo Ankka, onneksi voin vielä pitkään harjoitella ennen mummoaikoja
Nyt kun ensimmäisestä ravintolapäivästä on selvitty kunnialla (Cafe beach housen valmisteluista ja tuotevalikoimasta lisää ) voi taas keskittyä blogin puolelle ja uusien reseptien testailuun
Mummo Ankan leipomat piirakat saivat aina veden herahtamaan kielelle. Pyysin omaa mummoani leipomaan samanlaisia ja niinpä hän opetti minulle tämän helpon ja herkullisen piirakan valmistuksen salat
Mummo Ankan karviaispiirasTäyte. Meinasin minäkin tuota kokeilla, mummo-ihminen kun olen. Kotilieden seinäkalenterissa 2011 elokuun kohdalla oli kivan näköinen karviaispiirasresepti
sanokaa muikku. Nyt kun Pikku-Kokin terveellisestä sekä täysipainoisesta ravitsemisesta on tullut yksi tämänhetkisen elämäni keskeisistä johtotähdistä, olen ottanut asiakseni perehtyä edes hieman paremmin kaloihin, noihin terveellisiin ja herkullisiin pikku eväkkäisiin
Voin ihan vilpittömästi sanoa, että pidin Antiguas Reservasista. Antiguas Reservas -viinin maahantuoja kyseli, haluaisinko testata kyseistä Cabernet Sauvigno´ta ja kirjoittaa siitä
Reseptien julkaiseminen on hektisen syksyn vuoksi hieman jäänyt unholaan, mutta täällä ollaan taas. Ja on muuten huippu resepti - suosittelen täydestä sydämestä ja vähän enemmän
Mutta jos haet jotain uutta erilaista naposteltavaa, kevyempää vaihtoehtoa vaikka lounaalle tai päivälliselle niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, minä ainakin pidin ja kuten sanottu bataatit on jo pyöritelty tässä samassa nesteessa onnistuneesti, ehkä seuraavaksi kokeilen palsternakkaa, kesäkurpitsaa tai jotain muuta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.